Fra alene og tom til fuld og så ædru igen...

Skal du ha et puf for at være krea ?

reklame

Det skal jeg nemlig… Altså jeg har rigtig mange kreative tanker i hovedet, og ting jeg tænker at mig og Tutten skal lave. Problemet er så bare, at jeg ofte ikke lige får købt ind til det. Og i hvert fald får jeg sjældent købt det hele ind på en gang, og så mangler der noget, når vi endelig skal i gang.

Og her kan de (travle, ikke-så-planlæggende, spontane og hvad der ellers kunne være i vejen) mødre hjælpes på vej ! Der er sgu da også hjælp for så meget nu om stunder 🙂

Little Krea er nemlig en af dem, der udbyder en helt fantastisk og lækker kasse fyldt med krea-lækkerier, som man på månedsbasis kan få sendt lige hjem på dørmåtten. En hel kasse fyldt med ideer – og materiale – til 2 kreaprojekter (hvor et er et “natur-projekt”), som man kan lave sammen med ungerne, når tiden byder sig. Kasserne kan fåes fra 3år og op og 6 år og op. Tingene i kasserne er æstetisk pæne, og kan bruges som legetøj eller pynt på legeværelset om man vil.

Tutten og jeg fik lov til at prøve en af Little Kreas 3+ kasser, og vi er allerede fans. Vi fik lov til at prøve en af aktiviteterne til de større børn også, og den røg lige ind hos mig…

img_1517

Hyggelige timer fik vi brugt sammen med at lave lege-is ud af foam clay, og vi startede ud sammen med vægtæppet; og jeg afsluttede det selv en alene-aften…

img_1438 img_1447 img_1495 img_1475 img_1472 img_1480Faktisk har vi stadig lidt tilgode i den smukke Krea-kasse, da vi mangler at lave sten kaktusser. Noget jeg faktisk glæder mig ret meget til at se resultatet af…

img_1419Nu glæder jeg mig bare til næste mdr’s kasse kommer, så vi kan være kreative igen. Får I været kreative derhjemme ? Og har I nogen yndlings sysler eller gode ideer til os andre ??

Og nåhr ja, hvis I selv vil prøve Little Kreas kasser, så har de givet mig en rabat-kode til jer, der skulle give 20 % på prisen af den første kasse: lilletut

img_1417

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra alene og tom til fuld og så ædru igen...