Når laktosefri joghurt nemt bliver til smoothies og is

Når det at være alene-mor kræver sin mor #sygdom

For hede-hule-helvede ! Man må altså godt bande, når man er nede med “The Flu” – helt sikkert version 1.0 ud af alt for mange ! Tror jeg har brug for et shot – altså influenza-shot hvis arbejdet giver det ud – nu hvor man nærmest allerede har opbrugt sin “good will sygdomsperiode” for de næste 6 mdr på blot et par uger ! Damm-you offentlige – og damm-you sarte og skrøbelige immunforsvar.

Og nej, jeg er bestemt ikke nede-med-de’ – eller jo det er jeg jo, men shit det er ikke sjovt, når man oven i hatten har et lille menneske at være mor overfor !

Jeg føler mig uden tvivl, som den værste überlorte mor, der findes ! Legeaftaler der måtte flyttes til veninderne, aftensmad der har bestået af leverpostejsmadder (og en donut), rod rod og atter rod i hytten, en mor der nærmest ikke har kunnet stå op om morgenen fordi kroppen har skreget med feber, utilpashed, snot og ondt i halsen, masser af iPad om morgnen – og om aftenen fordi mor bare liiiiige har skullet ligge lidt (også med lukkede øjne)…

Jeg VED jo godt, at Tutti ikke har lidt overlast – ej heller nærmest ænset at hendes mor har været ved at falde fra hinanden; der har været No Merci: “Mor, hent lige noget vand”…”Mor, jeg er sulten”…”Mor….” Næh, Tutti har hygget sig bravt, især om morgnen liggende under mors dyne på sofaen med nattøj – og spist morgenmadder (med leverpostej) imens hun har set iPad. Hun ELSKER det ! Men i mit ego har jeg altså græmmet mig lidt ! Det er ikke sådan en mor, jeg vil være. Hele tiden ! Jeg vil lave ordentlig mad. Sidde ved bordet når vi spiser – uden iPad. Have overskud. Være opdragende på den søde og spelt-agtige måde. Ish.

Men det er sgu hårdt, når man egentlig kun har kræfter til at ligge i sin seng. Punktum.

Men når man er alene-mor, skal man jo stå op om morgnen kl 06.00 – og om natten (Tutten vågner stadig mellem 1-5 gange om natten) – lave morgenrutiner OG følge i børnehave selvom man tænker, at det overlever man ikke. Men det skal man – for det ville “være endnu værre” hvis barnet var hjemme hos én en hel dag, når nu man er syg. Ynk !

Weekenden hvor Tutti og jeg lavede så sindsyg mange fede ting, føles som milelangt væk. Og at hun skal afsted til mama i morgen er lige dele forfærdeligt, fordi jeg gerne vil “råde bod for sygdommen” og lige dele tiltrængt.

Er I der derude ?!? Hvad er ynk for jer ? Giv mig lidt at læse på (og husk konkurrencen om skater-cykelhjelmen HER hvis I er til den slags)

img_1491

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når laktosefri joghurt nemt bliver til smoothies og is